Žáci 1. – 9. ročníku ZŠ Čáslav Sadová se zúčastnili školní výtvarné soutěže na téma „Život se sportem“. Soutěž byla rozdělena do tří kategorií: 1. kategorie pro žáky 1. – 2. třídy, 2. kategorie pro žáky 3. – 5. třídy a 3. kategorie pro žáky druhého stupně. Z velkého množství krásných výtvarných prací vybrala komise složená z vyučujících v každé kategorii tři nejlepší práce, které získaly odměnu v podobě výtvarných materiálů a malé sladkosti.

                V 1. kategorii se umístili: na 1. místě – Panýrková  (1.B), na 2. místě – Prášková (2.B) a na 3. místě – Záklasník (2.B).

                Ve 2. kategorii se umístili: na 1. místě – Meikle  (5.A),  na 2. místě – Kyselý (4.B) a na 3. místě – Sedlmajerová (5.B). V této kategorii jsme udělili dvě čestná uznání: Kupecká  (4.A),  Petříčková (3.A).

                Ve 3. kategorii se umístili: na 1. místě – Kluhová (6.A) ,  na 2. místě – Růžičková  (6.A) a na 3. místě – Vávrová (6.B).

                Všem vítězům gratulujeme, ostatním soutěžícím děkujeme za účast i za krásné práce. Příští rok se budeme opět těšit na vaše krásná výtvarná díla.

                                                                                                Mgr.  Michala Palátová

fotogalerie: https://www.zonerama.com/sadovka/Album/5224219